Mr Fenne Dijkstra

In augustus 2023 heb ik de master Rechtsgeleerdheid met afstudeerrichting Internet, Intellectuele eigendom en ICT behaald. Tijdens mijn studie heb ik mij op verschillende manieren ontwikkeld. Zo heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij de Rechtswinkel, was ik actief binnen een aantal commissies en heb ik stagegelopen bij een advocatenkantoor op de Zuidas en een kleiner (niche) kantoor op het gebied van Mediarecht. Hierdoor heb ik vanuit verschillende hoeken relevante ervaring opgedaan.

In de praktijk hou ik me graag bezig met verschillende vraagstukken op het gebied van het Media-, Intellectuele eigendoms-, IT- en Privacyrecht. Ik ben een echte doorzetter en bijt me vast in een zaak. Ik heb oog voor de cliënt en probeer altijd tot de juiste oplossing te komen, waarbij gekeken wordt naar alle belangen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met fashion, fitness ik regelmatig en mix ik zo nu en dan muziek achter de draaitafel. Ook ben ik vaak in het mooie Rotterdam te vinden om leuke dingen te doen met vrienden en familie


  1. Fenne@jrls.nl