Mr Jaime Boogaers

Ik ben Jaime Boogaers, advocaat met een passie voor wat juist is en wat recht is.

Mijn loopbaan ben ik begonnen als professional support lawyer bij het gerenommeerde Nederlandse advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Eerst op de sectie Banking & Capital Markets en daarna op de sectie Energierecht.

Na mijn vertrek bij De Brauw Blackstone Westbroek heb ik verdere werkervaring opgedaan in het notariaat (vastgoed en overnames) en in het bedrijfsleven als consultant.

Door mijn ruime werkervaring heb ik uiteindelijk de stap gemaakt om zelf advocaat te worden. Mijn loopbaan als advocaat ben ik gestart bij een ander gerenommeerd Nederlands kantoor, DVDW Advocaten. Hier was ik werkzaam op de sectie Ondernemingsrecht.

Sinds september 2012 ben ik mijn eigen kantoor gestart. Sinds 2012 heb ik mij verder gespecialiseerd door twee postdoctorale opleidingen met succes af te ronden, de Grotius specialisatieopleidingen Informaticarecht en Nationaal en Internationaal Contracteren.

De rechtsgebieden waar ik mij met name bezighoud, is vastgoed, waaronder de verduurzaming van commercieel vastgoed en vragen rondom de eigendom van elektriciteitsnetten, contracteren waaronder het opstellen van en onderhandelen over diverse commerciële contracten binnen de informatietechnologie. Vanwege de specialisatieopleidingen, is een belangrijke praktijkgroep de zorg geworden waarin allerlei facetten van het recht langskomen (vastgoed, vennootschapsrechtelijke constructies, overnames, IT-vraagstukken en privacy).  Mijn kantoornaam JustRight is zorgvuldig gekozen en ziet op de balans tussen mijn Spaans temperament en mijn Hollandse nuchterheid. Dit komt terug in mijn afweging van de juiste verhouding tussen het menselijke en juridische belang van mijn klant. Mijn inzet en advies baseer ik op de belangen van mijn klant.

Ik geloof in een gezonde kosten-baten verhouding. Mijn dienstverlening moet u meer opleveren dan dat het u kost. En hoeveel het u kost dat weet u graag vooraf zodat de kosten beheerst kunnen worden en ook daarop kan worden gestuurd.

Daarom zie ik uw zaak als een project. Met een goede kop koffie nemen we uw zaak door zodat vooraf al enkele handvatten aangereikt kunnen worden. Kort daarna ontvangt u een plan van aanpak met een overzicht van de kosten. Dat doe ik natuurlijk kosteloos. Zo kunt u vrijblijvend een goede afweging maken of deze kosten in verhouding staan tot de baten.

  1. jaime@jrls.nl
  2. +31 6 55 39 53 20