MR Roja Alamyar

Zowel tijdens als na afronding van mijn studie aan de Universiteit Leiden, met afstudeerrichtingen Civiel Recht en Arbeidsrecht, ben ik werkzaam geweest binnen de advocatuur. Ook ben ik jarenlang actief geweest als vrijwilliger binnen het veld van belangenbehartiging voor particulieren die leven op de grens van het sociaal minimum en statushouders.

In de dagelijkse praktijk hou ik mij onder meer bezig met het adviseren en begeleiden van vastgoedtransacties en overnames. In mijn advies- en procespraktijk hou ik mij bezig met zaken die betrekking hebben op huur van bedrijfsruimte en commercieel vastgoed. Ik haal er voldoening  uit om een oplossing te vinden samen met alle betrokken partijen. Dit bereik ik door een open een laagdrempelige werkwijze aan te houden, waarbij ik oog heb voor de belangen van alle betrokkenen.

In mijn vrije tijd bezoek ik concerten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Mijn favoriete symfonieën zijn onder andere die van Tchaikovsky (No. 6 Pathétique) en Shostakovich (Waltz No. 2). Verder breng ik in mijn vrije tijd graag tijd door met familie en vrienden, kook ik graag en doe ik aan banenzwemmen.

  1. roja@jrls.nl
  2. +31 6 21 96 34 63